Нападателят Анисе Абел призна, че е имал доста примамлива оферта Левски, но е приел предложението на ЦСКА, тъй като според него „червените” са „най-големият клуб в България”.

„Много съм доволен, че подписах. ЦСКА е един от най-добрите клубове в България. Този трансфер е крачка напред в моята кариера. Ще дам всичко от себе си, защото искам да се наложа в ЦСКА. В никакъв случай не съжалявам за разтрогването на договора с Черноморец. Имах разговори и с Левски, но ЦСКА е по-големият клуб. Надявам се, че догодина ще имам възможността да играя в Шампионската лига или поне Лига Европа”, коментира Анисе.

„Имах желание да спра с футбола заради проблеми в бившия ми клуб, но предложението от ЦСКА бе голяма мотивация за мен да продължа”, призна още бившият нападател на Черноморец.

Анисе бе представен като ново попълнение на ЦСКА днес на стадион „Българска армия”, като на пресконференцията присъстваха изпълнителният директор на клуба Венцислав Живков, както и юристите на „червените” Радостин Василев и Кирил Калинков.