ЦСКА може да излезе само с български футболисти в дербито срещу Левски, разбра Гонг. Йоан Андоне обмисля вариант да пусне само българите най-вече заради неубедителното представяне на чужденците до момента. Срещу Пирин Андоне излезе само с Панку и Руи Мигел, като румънецът бе заменен заради слабата си игра. Българските футболисти пък показаха, че имат достатъчно хъс да играят с червената фланелка.

Така има огромна вероятност, въпреки скъпата чуждестранна селекция, румънският специалист да вземе кардинално решение и да пусне само българите срещу Левски.

Почти сигурно голмайсторът срещу Пирин Дормушали Саидходжа ще започне титуляр срещу Левски. За първи път Муши получи шанс да играе от Йоан Андоне и отбеляза решителен гол, с който ЦСКА спечели точката. Изключително добро впечатление направи и Апостол Попов, който се справи перфектно като титуляр за ЦСКА на мястото на Митрески.

От друга страна обаче Андоне запази част от чужденците срещу Пирин именно с идеята да ги съхрани за мача с Левски. Дори Мишел Платини бе съхранен заради натрупани 4 жълти картони и опасността да получи пети такъв и да бъде наказан.

На този етап обаче изглежда доста по-вероятно Андоне да рискува и да пусне единствено българите, въпреки че крайното решение ще бъде взето след тренировката утре, когато ще стане ясна и групата за мача.