Наставникът на ЦСКА Йоан Андоне не остана доволен от играта в отбрана на „червените”, въпреки изразителната победа със 7:2 в контролата срещу Академик София.

„Не съм доволен от защитата. Получихме два гола и имаме още много работа. Видяхте, че днес теренът бе проблем както за нас, така и за противниковия отбор. На този етап съм доволен като цяло, но в Турция трябва да свършим много работа особено в защита. В атака имам много възможности. Доволен съм от влизането на Гранден, следобяд ще използвам и Платини. Имам много варианти в предни позиции”, коментира Андоне.

„Гранден е много добър играч с много добра техника. Ще видим къде е неговото място и къде се чувства най-добре. Все пак е тренирал само два дни. Мисля, че няма да имаме проблеми с неговата дисциплина. Аз винаги работя добре с футболистите. Ако разбира се направи проблеми си има правилник, договор. Надявам се да няма такива проблеми. Дошъл е тук за да бъде играч на ЦСКА и трябва да ни помогне да спечелим шампионата и купата”, каза още румънецът.

„Имаме играчи, за които чакаме оферти, но ще видим какво ще стане в Турция. Групата за там е готова, но ще я обявим по-късно. Манчев ще остане тук, тъй като не е тренирал с нас въобще и трябва да навакса”, завърши Андоне.