Румънският треньор на ЦСКА Йоан Андоне не пожали закъснелите с една тренировка Елиот Гранден и Даниел Панку. Двамата чужденци се появиха в Свиленград точно 40 минути, след като бе започнало второто за деня занимание. Буквално от колата двамата бяха пратени да се преоблекат и да се включат в тренировката, независимо от 300-километровото разстояние от София до Свиленград, което те бяха пропътували.

Кондиционният спец на ЦСКА Назарено Салватори веднага разпореди двамата футболисти да наблегнат на бегови упражнения. Така Панку и Гранден направиха един куп обиколки на терена на стадион „Колодрума”. Заедно с тях се разкърши и административният директор на „червените” Димитър Димитров-Каубоя, който докара Панку и Гранден.

Чужденците закъсняха с разрешението на треньора Йоан Андоне, който ги пусна да се приберат до страните си съответно Румъния и Франция след лагера в Анталия.

В същото време втората тренировка на ЦСКА за деня премина предимно с упражнения и игри, свързани с работата на защитниците. Андоне заложи на две различни четворки бранители.

Новините за ЦСКА достигат до вас със съдействието на Хотел „Романтика” в Свиленград.