Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне инспектира тази сутрин стадион „Васил Левски”. Все още съществува малка вероятност „червените” да играят домакинските си мачове на националния стадион, а не на „Българска армия”. Румънецът е преценил състоянието на тревата, както и условията, които предлага най-големият стадион в България. Според запознати обаче Андоне не е останал много очарован от състоянието на тревата и вероятността да бъде избран „Васил Левски” за домакин на мачовете на ЦСКА е малко вероятност.

Тревата на стадион „Българска армия” е в по-добро състояние. На терена не е стъпвано цяла зима, като още преди това бе направено възстановяване на тревното покритие. Остава единствено теренът да бъде валиран, за да приема двубоя ЦСКА – Локомотив.

Преди няколко дни спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов заяви, че със сигурност „червените” ще домакинстват на „Българска армия”. Това решение обаче зависи и от Йоан Андоне и неговата преценка за състоянието на двата стадиона.

В същото време се разбра, че предписанията на общинската комисия от миналата седмица не са сериозни и не пречат за провеждане на мачовете. От клуба заявиха, че тези предписания ще бъдат изпълнени в най-кратки срокове.