Румънецът Йоан Андоне и италианецът Кристиано Бергоди са сред фаворитите за поста старши треньор на ЦСКА. Бергоди е свързан най-вече с румънския футбол и отборите, които води там, като най-известният е този на Стяуа. Според различни източници с двамата треньори и техните екипи вече е разговаряно, като все още не се знае кой ще поеме ЦСКА. Възможни са и други варианти, които обаче не са повече от 1-2. Собствениците на ЦСКА ще решават тази вечер или утре до обед за новия треньор на ЦСКА.

Андоне е водил отборите на Спортул, Универитатия, Петролул, Фарул, Брашов, Бихор, Динамо Букурещ, Омония, Клуж, Ал Итифак и последно Ал Ахли. Най-големия успех е като треньор на Клуж, с който спечели титлата и купата на Румъния и вкара отбора в Шампионската лига. Йоан Андоне е бивш национален централен защитник.

45-годишният Бергоди пък е бил старши треньор само на отбори в Румъния и на италианския Сасуоло . Бившият защитник на Лацио, Пескара и Падуа за последно работи в Стяуа. Преди това Бергоди е бил старши треньор на Политехника Яш, Рапид Букурещ, Клуж и Насионал Букурещ. Освен това специалистът е бил асистент треньор в Лацио и Лече.

Както Гонг анонсира още вчера собствениците на ЦСКА може да заложат най-вече на предложенията на мениджъра Джовани Бекали, с когото са в прекрасни отношения около трансферите на Даниел Панку и Флорентин Петре.