Бившият футболист на Фейенорд и националния отбор на Холандия Анди Слори аргументира преминаването си в Левски: „Дойдох тук, за да печеля титли, купи и награди. Знам, че съм в много сериозен клуб. Запознат съм с историята му. Разбира се, една от причините е и участието на тима в Лига Европа. Това обаче е просто един бонус. Още от първия ден на Сержиньо Грийн в Левски, той ми се обади и ми каза да идвам, защото си заслужава”, заяви на първата си пресконференция, като футболист на Левски Слори.

Той не скри, че е наясно с голяма конкуренция, която се заражда в Левски. Според Слори това е доста хубаво нещо, което ще помогне на отбора да върви напред.

„Първите ми впечатления са доста добри. Говорих с директора и му казах, че искам възможно най-бързо да навляза в добро състояние, за да помогна. Няма значение, кои отбори са ме искали, защото сега съм в Левски. Впечатли ме и публиката на Левски, която вдига много шум”, сподели още най-новото лале в селекцията на Ясен Петров.

„Искам да бъда част от историята на Левски. Ако се представя добре. Ако треньорът и директорът са доволни от мен, аз съм готов да остана и за по-дълго време от двете години, за които е договорът ми”, отбеляза още крилото Анди Слори.