Спортният директор на Левски Георги Иванов представи поредното ново попълнение в клуба си – холандеца Анди Слори. Бившият нападател се подразни на въпрос свързан с това, че е нетипично футболисти от Холандия да идват в българското първенство. „Ние много се подценяваме. Вие много подценявате клубове като Левски и ЦСКА, които имат много успехи. Това са клубове с голяма история и потенциал. Смешно е да питаме чужденец, защо е дошъл в България”, изригна Иванов.

Гонзо призна, че на Слори още ще му е трудно да започне с мачовете, защото му трябва известно време, за да се подготви. В следващите дни най-новото попълнение на Левски ще започне работа предимно с кондиционния наставник в „синия” клуб.

„Ще преценяваме ден за ден. Няма да бързаме със Слори, защото това може да доведе до контузии. Важно е да се подготви физически и да понася натоварванията”, уточни спортният директор на Левски.

Човекът, който има основен дял Левски да влезе за втори пореден път в групите на Лига Европа сподели, че с привличането на Слори конкуренцията ще се увеличи още повече. Гонзо призна, че вече става банален, защото представи доста нови попълнения в Левски.

„Всеки клуб понякога има проблеми. Нещата не бяха чак такива, каквито вие ги изкарвахте. Единственият проблем през зимата беше, че не можеше да вземем попълненията, които искахме. Още тогава имахме идеята да направим качествена селекция, но нещата не се получиха. По-лесно беше да го направим през лятото, защото тогава имаме и евротурнири. През зимата вече бяхме отпаднали от Лига Европа и ни предстояха само 15 мача в А група. Тогава вече има проблем, защото в отбора има титуляри и резерви. Сега няма как да има такова нещо. Ще разчитаме на всичките си футболисти”, заяви силният човек в Левски – Георги Иванов.