Асистентът на Стойчо Младенов в ЦСКА Анатоли Нанков заяви, че „червените“ винаги ще се борят за първото място. Това специалистът обяви след успеха с 2:0 над Левски в първото Вечно дерби за този сезон. Нанков замени Стойчо Младенов в изказванията след мача, тъй като старши треньорът на ЦСКА бе отстранен по време на мача от главния рефер Георги Йорданов.

„Благодаря. Нашият състав е много млад. Виждате, че всяка година правим селекция. Тия футболисти закъсняха с подготовката, но ни трябва време. Само ние знаем през какви трудности минахме. Искам да благодаря на публиката. Трябва да се обединим, за да излезем от това положение“, започна Нанков.

„В ЦСКА винаги има напрежение. В четвъртък играхме мач. След като останахме с 10 човека, беше трудно“.

„Играхме по-добре, започнахме колебливо и плахо. Смятам, че ако не бе изгонен Маркиньос можеше да вкараме и още. Ние с всяка следваща среща, ще изглеждаме по-добре. Моите футболисти, взехме ги 5-6 дена преди първенството”.

„Всички страдаме за отпадането от Лига Европа, имаше и фактори, които ни попречиха. Ние минахме през тежък период. Трябва да се обединим, за да вървим нагоре. Само ние знаем през какво сме минали. Трудно е, каквото зависи от нас, ще го направим. Надявам се в следващите срещи феновете да подкрепят отбора. За да посоча виновниците за положението в ЦСКА,трябва да си говорим половин час. Важна е победата. Видя се, че имаше напрежение, особено през първото полувреме. Сега ни предстои мач със Славия. Дано да надграждаме, ние ще се радваме най-много. Много желаем да няма текучество на играчи. Имаме дългове и е нормално парите да не достигат. Мисля, че тези, които привлякохме са добри играчи“.

„Усещаме пълна подкрепа от ръководството. Ние всички трябва да се обединим. Ние всички искаме, боли ни, но трябва да се обединим. ЦСКА винаги ще се бори за първото място. Ние го искаме, в каквото и положение да сме. Има доста мачове, но ние ще се борим, независимо от финансовото ни положение“, каза още специалистът.