Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов даде изявление след мача с Раднички. Той засегна темата за клубните легенди Петър Жеков и Тодор Янчев.

"На следващия мач с Литекс ще има изненади около Петър Жеков, когато ще има повече хора. В днешния мач Стойчо Младенов продължи с експериментите. Налага юноши българи, поздравявам Радой за гола, той е юноша на ЦСКА. Налагането на млади футболисти в тима, това ще е тема №1", започна Томов. 

"Следвам една линия, ЦСКА трябва да е клуб на феновете, не ни трябва чичко паричко, стадионът ако бъде върнат ще има широко отворени врати към феновете, към хората. Петър Жеков е повод на децата да си направят снимки с него. Преди 40-50 години той е бил по-добър от Еузебио, от Герд Мюлер, той беше забравен. Когато питахме нашите юноши за него, те не знаеха кой е той. Сега вече повече хора знаят за него. Може да се гордеем с Тодор Янчев, който е уникален символ на ЦСКА. Малцина са тези, които ще имат звезда в алеята, Тошко е пример за родолюбие", допълни той.

"Борислав Михайлов показва равно отношение към всички клубове, което е похвално. Дано ни върнат базите, на мача с Литекс ще открием Сектор Г. За да можем да направим голяма инвестиция трябва държавата да се държи демократично", допълни шефът в ЦСКА.