Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров отрече твърденията, че през последните месеци са трупани нови задължения.

Един от главните акционери в ЦСКА Петър Манджуков заяви:“А същият този човек, ще ви покажа във вторник, колко е получил господин Стойчо Младенов като главен треньор от момента, в който ние финансираме. И защо не са платени заплатите на чистачките, на хората, които перат екипите, на обикновените хорица, защо не са платени заплатите? А този велик патриот на ЦСКА, само доколкото знам аз, 220 хиляди му дадохте тази година на господин Младенов? Питам господин Тодоров. Питайте го конкретно. И благодарение на него отборът играе по този начин.“

„Не знам къде са внесени парите, но Александър Томов не е участвал. 220 хиляди лева е заплатата, която Стойчо Младенов е получил ли? Ще направим справка. Парите може да излязат и повече“, сподели от своя страна Тодоров.

„Знаете в какво състояние бе ЦСКА през 2013 година. Задължения не са трупани, напротив. Александър Томов е покрил, каквото е могъл. Още при миналия лиценз извадихме списък, на всичко, което бяхме приключило като случаи“, добави изпълнителният директор на ЦСКА.

„Ако не се дават средства за издръжка, всеки един клуб ще бъде закрит, дори и Лудогорец. Г-н Домусчиев два месеца да не дава парите необходими за издръжка и Лудогорец ще престане да съществува.“

„Ние сме предоставили всички документи. Ако има нещо притеснително, нека г-н Манджуков го покаже“, каза още Александър Тодоров.