Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров изрази недоволство от съдийските решения на Никола Попов в мача срещу Литекс, спечелен с 2:0.

„Всички спорни ситуации бяха отсъдени в полза на Литекс. Виждате, всичко отсъдена в полза на Литекс. Два фаула, в които наш състезател се откъсва, единият даже не бе отсъден. Какво можем да направим? Ние сме декларирали хиляди пъти, че играем единствено на терена. Задкулисни игри не са в нашия план“, заяви Тодоров.

„Много трудно, хората не могат да повярват, че в тези трудни времена, виждате че почти нямаме икономика, че успяваме да извадим тези пари и да управляваме клуба.“

Относно предстоящото Вечно дерби, Тодоров коментира: „Всичко ме притеснява, имаме няколко мача до края на първенството, ако излезем победители, много трудно после ще успеят да ни достигнат. Предполагам, че сериозно ще се замислят всички противници.“

„Аз виждам, че постепенно връщаме публиката на стадион „Българска армия“, а това е атестат за нашата работа, а тя е много тежка“, допълни Тодоров.