Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков не остана доволен от играта на своя тим, въпреки победата с 2:0 над Нефотхимик на „Лаута“. Специалистът все пак похвали нападателя Мартин Камбуров, който отбеляза и двата гола за смърфовете.

„Предупредих отбора, че ни предстои не лек мач. Не съм доволен от играта на отбора. Имаше отпуснатост и подценяване от наша страна. Не се получиха много неща, но важното е, че победихме и взехме трите точки. Мартин Камбуров е опитен футболист, важен за нашия отбор. Отбеляза много важни голове. И днес беше човекът, който вкара. Важно е да имаш такива футболисти в тима си“, коментира Станков.

Специалистът сподели още, че към този момент не мисли за мача от турнира за Купата на България срещу Добруджа, който е след Нова година, а е изцяло съсредоточен върху последните мачове от есенния дял на шампионата.

„Не мисля за мача от Купата. Мачът е чак след Нова година. Готвим се за мачовете до края на годината. Това е много важен период за нашия клуб. За мача с Добруджа ще мислим след Нова година“, завърши наставникът на Локомотив Пловдив.