Футболист номер едно на Варна за 2008 година Александър Александров – Алекс, заяви за Гонг след церемонията, че има надеждата, че Черно море може все пак да стане шампион през този сезон.

„Благодаря ви, нормално се чувствам. Преценили сте вие – журналистите, че заслужавам тази награда, но пак ще трябва да кажа, че футболът е колективна игра, така че заслугата е на отбора. Но всяка награда аз я уважавам. Благодарен съм.

Има много хора, на които трябва да благодаря. Много са и треньорите - от първия, при който съм започнал и съм се изграждал, както и при всички, с които съм работил”, сподели Алекс.

На въпрос, дали няма шанс да размисли и да се завърне в националния отбор, полузащитникът сподели: „Аз като кажа нещо, връщане назад няма. Така че едва ли ще размисля за това.”

Във връзка с представянето на тима в шампионата и дали Черно море има шанс за титлата, Александър Александров сподели: „Трябва да вярваме, че можем да стигнем до титлата. А на нашия отбор му липсва само малко самочувствие извън Варна. Във футбола всичко е възможно.”