Нов обрат претърпя сагата около трансфера на звездата на ЦСКА Ивайло Чочев. След като днес следобед излезе информацията, че той е на един подпис разстояние от френския участник в Шампионската лига Монако, сега събитията претърпяха обрат. 

Според агента на футболиста Петьо Костадинов, с предимство за подписа на младата надежда е новият член на италианския елит Палермо. Изказването на мениджъра е пред авторитетното издание Calciomercato, което следи сагата около Чочев от доста време насам. 

"Сициалианците следят Ивайло от четири месеца и имат предимство за подпис с него, дори и пред тим като Монако, който също има сериозен интерес. Палермо би бил превъзходният клуб за него."

"В Монако вече изглежда, че позициите са заети, а и всичко зависи от решението на собствениците за селекцията. Президентът на ЦСКА е запознат какво е мнението ни около случая с Палермо и как те са в полпозишън. Но трябва да се разрешат някои казуси", сподели Костадинов пред италианското издание. 

Развитие около трансфера на Чочев би трябвало да има в следващите часове. Младокът няма да участва в контролите на "червените", за да не получи някоя нежелана травма, която да спъне жизненоважния за столичния клуб трансфер. 

По-късно стана ясно, че Костадинов по-скоро не е контактувал с представители на италианското издание, което в голяма степен поставя под съмнение достоверността на информацията!