50 от най-верните запалянковци на ЦСКА в Свиленград уважиха първата тренировка на отбора тази сутрин. Още от 10 часа на стадион „Колодрума” дойдоха най-нетърпеливите фенвое, които искаха да зърнат от близо своите любимци. Бройката обаче бе далеч по- малка в сравнение с тази преди двубоя за купата между двата тима, когато „червените” бяха посрещнати от над 200 запалянковци. Очаква се обаче на втората тренировка за деня да се появят повече фенове на футбола от Свиленград.

Направи впечатление обаче, че запалянковците дошли на първата тренировка на ЦСКА не са само фенове на „червените”. Сред тях имаше и привърженици на Левски, които дискутираха със своите приятели предстоящите мачове от първенството. Липсата на Даниел Панку и Елиот Гранден малко разочарова феновете, но те бързо разбраха, че двамата в най-скоро време ще се появят на лагера.

В същото време футболистите на ЦСКА се радват на отлични условия за настаняване и подготовка. „Червените” са настанени в луксозния хотел „Романтика”, който е буквално на 10 метра от стадиона и разполага с всички условия за повече от добро настаняване и възстановяване. Освен това хубавото и топло време, което посрещна ЦСКА в Свиленград допълнително зарадва футболистите на Йоан Андоне.

Слънцето, което изгря сутринта помогна на „червените” да проведат пълноценна тренировка. От щаба на „армейците” си пожелаха времето да се запази такова до края на лагера.

--

Новините за ЦСКА достигат до вас със съдействието на Хотел „Романтика” в Свиленград.