Българският лицензиран букмейкър Еврофутбол ще даде 10 000 лева в играта "Гол от центъра" на публиката на двубоя Ботев - ЦСКА в Пловдив. Той ще се състои на 17-и октомври от 16.00 часа на стадион "Христо Ботев" в града под тепетата. Петцифрената сума ще отиде при този зрител, който успее да вкара гол от центъра на празна врата по въздуха.

За онези, които успеят да отбележат попадение, но със съприкосновение на топката с тревата, ще си тръгнат със сумата от 500 лева. Ако повече от един зрител вкара гол по въздуха, всички успели ще си поделят наградата от 10 000 лева.

В играта "Гол от центъра" могат да участват петима от хората, които са на трибуните. Непосредствено преди началото на срещата момичетата на Еврофутбол ще хвърлят пет футболни топки в публиката и онези, които ги уловят ще се сдобият с правото да се борят за 10 000 лева.

На полувремето на двубоя феновете ще демонстрират уменията си пред всички на стадиона, а през цялото време мажоретките на букмейкърската къща ще надъхват всички с невероятните си танцови умения.