В рубриката „Греда” все още не сме коментирали рязането на греди. Макар, сега да е точно един от тези моменти в които ЦСКА най-много заслужава подобно отношение от страна на своите фенове. „Червените” сринаха всичко в рамките на няколко дни, като по най-категоричен начин демонстрираха нежеланието си да надскочат дребните си размери.

1 милион евро, обещания за инвестиции, цяла милиардерска фамилия накуп – всичко това бе поднесено на вечно недоволните футболисти. И нищо – кръгла нула. Не, че рибата не се вмирисва откъм главата. Некомпетентността властва на всички нива в Борисовата градина – от шефове до футболисти. Там отдавна никой не мисли за футбол, там отдавна им е страшно удобно да се облягат на смахнатите теории, че все някои им пречи и отдавна задминаха Вячеслав Грозни в шизофреничните си теории, че целият свят се занимава в момента единствено и само с ЦСКА. А истината е, че на все по-малко хора започва изобщо да им пука за ЦСКА, защото „армейците” изостават драстично по всички футболни дисциплини.

В началото на полусезона загатнахме,че Томов и Митал вече си спестиха първия милион. Спокойно могат да си спестят и обявените за стадион и база инвестиции от 40 милиона евро. В скоро време, публиката на ЦСКА ще може да се побере на трибуните на тенискортовете на „Армията”, няма да има нужда от нов стадион. Докато не се прекрати незабавно живуркането на шефове, шефчета и футболистчета на гърба на клубната емблема.