Спортният директор на Рубин Казан Мухсин Мухамадиев отрече пред Гонг, че руският шампион ще си осигури услугите на четирима играчи на Левски. Въпреки това, в официалния сайт на „сините” вече се появи информация, твърдяща точно обратното, че към Зе Соарес, Живко Миланов, Дарко Тасевски и Юсеф Рабех има интерес от страна на този клуб.

„При нас няма такава информация. За първи път чувам. А изобщо, кой ви даде моя номер? Ние от български футболисти не се интересуваме. Изобщо не съм наясно, ако има такава информация”, каза Мухамадиев пред Гонг.

„При вас трансферният прозорец отворен ли е? При нас е затворен. Изобщо защо не помислихте малко преди да ми се обадите? След като при вас трансферният прозорец е затворен и при нас също е затворен, изобщо за какво са ни тогава български футболисти? Моля ви, помислете, за какво са ни такива играчи, къде да ги картотекираме? Да, прекрасно ви разбирам. Ако прозорецът беше открит, това можеше и да бъде реално, но след като не е… И в Шампионка лига не можем да заявим играчи, тогава за какво са ни български футболисти”, добави Мухсин Мухамадиев.

„Български език не знам, на руски ще ви го обясня: не се интересуваме от български футболисти, нямаме такава информация в клуба”, завърши шефът в руския тим.