„Някои хора се опитаха да опорочат мача, големи левскари, но не се получи”, бяха сред първите думи на собственика на Левски Тодор Батков след спечеления финал от неговия отбор за Суперкупата на България. „Сините” взеха отличието след успех с 1:0 на Литекс.

„Не показахме добър футбол. Но играхме по-добре отколкото в Баку. Надявам се тази възходяща линия да продължи. Всички са наясно, че в сряда ни е най-важният мач на този етап. Надявам се да триумфираме. И след сряда да почнем да мислим за 19-26 август”, добави Батков.

„Аз да преча на Баку да дойдат в България? Ние сме европейска страна, част от ЕС. Нямам представа за какво говорят от Баку. Аз съм частно лице в случая. Трябваше да пусна жалба на УЕФА след всичките разправии в Азербайджан, но не го направих. Лично ще посрещна президента. Ще ми бъде личен гост. Хубавото в европейските турнири е, че там държат на феърплей и създаването на приятелски отношения. Президентът ще бъде в клубната ложа, както аз бях при нашето гостуване. Няма да бъде лек мач, но ще говорим за него в сряда”, продължи босът на „сините”.

„Ние сме европейски отбор, очевидно най-добрият в България”, каза още той.

„Гаджев е възлов футболист, надявах се да получи покана и в националния отбор. Много неприятна ситуация. Това, че Георги Петков пък не получи покана е просто скандал. Може би пък приемаме, че нямаме шансове да се класираме за Световното и няма смисъл да играят най-добрите”, завърши Тодор Батков.