Наставникът на Литекс Станимир Стоилов остана крайно разочарован след загубата с 0:1 от Левски във финала за Суперкупата на България. Старши треньорът на „оранжевите” сподели, че не е доволен от показаното от своите играчи на стадион „Васил Левски”. Той нападна и „сините” състезатели, като заяви, че публиката иска да гледа футбол, а не бавене на играта и батални сцени.

Ето какво сподели Мъри на пресконференцията след двубоя:

Стана слаб мач, може би само първото полувреме се игра футбол. Не съм доволен от представянето на моя отбор, въпреки че имахме проблеми с контузени състезатели. Не трябва да търсим само оправданията, трябваше да вкараме положенията, които успяхме да създадем. Почти нищо хубаво не видях в моя състав, може би с изключение на първите 20-тина минути на първото полувреме.

Не мисля, че стана груб мач. С изключение на един-два фаула всичко друго беше в рамките на нормално.

Смятам, че младите ми играчи са бъдещето на българския футбол. Последните дни в нападението на Литекс, заради проблеми с някои от основните ми играчи, трябваше да прекроя състава. Имах други виждания за представянето ни в атака. В защита имаме някаква вариация. След като оздравеят 4-5 от основните ми играчи мисля, че ще добием оптимален вид.

Футболът е за хората, те искат да гледат игра, а не бавене и такива батални сцени.