Футболистът на ЦСКА Йордан Тодоров сподели, че според него съдията Станислав Тодоров е сбъркал при положението в края на мача, когато реферът отсъди засада, след като топката се оказа в мрежата на Литекс. В срещата от 29-я кръг на шампионата „червените” претърпяха поражение с 0:1 от „оранжевите” на Градския стадион в Ловеч.

„Започнахме добре първото полувреме. Както Литекс, така и ние търсихме победата. Но така в последната минута, никога не съм коментирал съдията, но мисля, че нямаше засада. Ако е нямало, много лошо за него, но не искам да го упреквам сега. Не искам да се оправдавам с него. Както ние правим грешки, така и той. Ако това е грешка, може би решил мача и може би изхода на титлата”, сподели Тодоров.

„Само Любослав Пенев може да взима крайни мерки, че ние не играем добре или го правим добре. Този въпрос е към треньора, аз съм само един изпълнител. Сега, първо, ще трябва да си починем добре и да видим как е изминала годината, как са изминали мачовете. Къде сме играли добре, къде лошо, и да се направи една добра селекция”, добави още играчът на ЦСКА.

„Ако искат тези млади момчета да играят в ЦСКА, трябва да стъпят здраво на краката си и да показват добра игра във всеки мач.”

„Не знам, много ги боли феновете, че така загубихме титлата, но смятам че те са номер едно в България и винаги така са ни подкрепяли по този начин, за добро или за лошо. За ръководства, за фенове не искам така да коментирам.”

Данчо Тодоров бе попитан и за евентуален негов трансфер през лятото, футболистът обаче отговори с многозначителното: „Има време, има още един месец ще видим какво ще стане.”