„Мисля, че отново трябва да коментираме съдиите в този мач. Предполага се, че идваме тук да играем един футбол по правилата. Не може главният съдия по време на целия мач да плаши моите фубтолисти – „Не влизай в единоборства, защото ще те изгоня!, Не скачай за висока, защото ще те изгоня”, коментира Любослав Пенев на пресконференцията след загубата от Литекс с 0:1.

 

„Колкото до коментара ми за мача: едно посредствено първо полувреме и едно малко по-добро второ. Ще взимаме мерки, за да можем да вкарваме голове. Имахме две-три положения, но когато вкарахме, ни го отмениха. Не можем да вкарваме по десет гола, един е достатъчен. Бих искал да видя повторение, защото за мен нямаше засада”, каза още Пенев.

 

„Оранжевите” спечелиха трите точки и по този начин коронясаха Левски като шампион на България, въпреки равенството с Миньор на стадион „Георги Аспарухов”.

 

"Може би закъсняхме с атаките.. не знам. Трябва да играем по-смело и агресивно в нападение, за да можем да вкарваме голове. Не вкарваме ли голове, трудно можем да печелим двубои. Мачът беше приключен при положение, че ни се гони човек. За наши контра-действия беше логично да вкараме нападатели”, допълни наставникът на „червените”.