Голмайсторът на Левски Георги Иванов, който вкара двата гола за победата на сините над Миньор в Перник, изрази надежда, че неговият тим ще е крайният победител и в срещата от турнира за Купата на България в сряда срещу Локомотив Сф.

„Получи се двуостър мач, който за наша радост, успяхме да спечелим и то убедително.

Още през седмицата казахме, че Левски е по-стойностният отбор и е нормално Миньор да разчита само на еуфорията от публиката и твърдите единоборства. Но все пак ние сме Левски и от такава игра не трябва да се плашим. И затова дойдохме, и спечелихме”, категоричен бе лидерът в тима на сините Георги Иванов.

„Левски има достатъчно футболисти, които да заменят тези, които са малко изморени. Мисля, че и тези, които играха днес цял мач не са толкова изморени, че да не можем да победим Локомотив”, добави нападателят.

На въпрос за скандиранията на феновете на Миньор по адрес на Гонзо, играчът сподели: „Не обръщам внимание на тези неща, това си е техен проблем.”

„От мача със Сливен вървим по възходящ ред. Играем добре и печелим точки. Единствено трябва да съжаляваме, че от мача с Черноморец не успяхме да спечелим, въпреки че бяхме по-добрият отбор.”

„Когато се вкара гол, винаги е лесен. В съблекалнята винаги е било спокойно, с изключение на загубите от БАТЕ и Жилина. Но отборът излиза от кризата. Има вече нужното самочувствие и набира нужното самочувствие. Мисля, че в мача с БАТЕ Борисов беше малко рано и отборът не беше във форма. Оттам имаше малко катаклизми и напрежение, и затова отборът не показваше най-доброто от себе си. Този отбор на Левски има бъдеще”, завърши оптимистично голмайсторът.