Старши треньорът на Литекс Станимир Стоилов изглеждаше спокоен след поражението с 0:2 като гост на ЦСКА.

„Стана един равностоен мач, в който ЦСКА успя да се възползва от ситуациите и грешки е и да реализира положенията. Нашият отбор допусна елементарни грешки. Имахме желание да потърсим победата, но грешките в защитата решиха нещата. В нашия отбор днес отсъстваха трима от най-важните играчи. Липсваше ни самочувствие, увереност в атака. Естествено, на полусезона ще мислим да подсилим отбола, ако искаме да сме равностойни на лидерите,” заяви Мъри.

„Доста работи ни пречат, увереност и класа да отбележим гол. Но все пак веднъж успяхме да отбележим три гола в София. Още трябва да работим и да повишим класата си,” отговори наставникът на въпрос какво пречи на Литекс да бие и да вкарва голове в София.

„Все още не съм гледал головете, няма как да знам дали е имало засада. Но българските съдии трябва да бъдат по-стриктни към показването на картони. Прекалено грубо се играе в България,” отбеляза Стоилов.

Той не реагира на въпрос на ГОНГ – „Какъв е Димитър Пенев, ако той самият е крокодил?” – „Не приемате явно метафорите. Димитър Пенев е голямо име, може да бие всеки,” каза Станимир Стоилов.