Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви, че е доволен от футболистите си след победата с 2:0 над Миньор Перник. Според наставника, неговият тим се е представил на ниво.

„Първо, очаквах един добър мач от моите футболисти. От много време чакахме този момент. И неслучайно се зарадвах, че ще играем на този терен, защото има добри спомени от този терен и най-важното е, че нашите играчи трябва да се представят добре както у дома, така и в провинцията”, сподели на пресконференцията след мача Велев.

„Изиграхме един мач срещу добър противник, който се беше организирал добре в началото на мача. Винаги се радвам след победа. Естествено, нормално и човешко е човек да се зарадва. Но Левски си е Левски и нашето име допринесе за доброто ни представяне през целия мач”, добави още треньорът.

„Пак казвам, не искам да отличавам никого от нито една линия. За мене отборът игра компонентно и изцяло бе подчинен на една мисъл - да се спечели този мач.”

Колкото до Юсеф Рабех и липсата му в този мач, Емил Велев заяви: „Вижда се, че ние до момента сме използвали над 17 играча и това е много важно, да имаме ротация, но специално за Рабех – той игра 90 минути за Мароко и имаше проблем вкъщи. Пристигна чак вчера вечерта, затова решихме да не го пускаме.”

„Съжалявам само, че теренът не предостави нормалните условия за добър футбол, защото дори тревата не беше окосена, а и имаше бабуни. Може би върху това трябва да се наблегне. Иначе обстановката беше нормална”, завърши Емил Велев.