Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви, че разликата от 16 точки от втория – Левски, е наистина отлично постижение, с което червените ознаменуваха 31-та си титла.

Шефът на армейците изрази своето задоволство от успеха на неговия тим и дори равенството със сините не успя да помрачи празника му.

„Тази титла ни коства много. В началото никой не ни вярваше, никой не очакваше по толкова убедителен начин да станем шампиони. Сега сме близо до няколко рекорда - искаме да завършим първенството без загуба, в нашата врата са отбелязани само 10

гола, а точковата разлика с втория отдавна не е била толкова категорична", заяви президентът на ЦСКА Александър Томов.

„Разбира се, яд ме е, че не победихме Левски, но видяхте, че изпуснахме 4-5 чисти положения, което в такъв мач никак не е малко. Сега ни предстои още едно голямо усилие, от утре започваме да се готвим за Шампионска лига. Нужен е още един тласък като селекция, за да подсилим отбора за европейските мачове.”

„ЦСКА се завръща - феновете се завръщат на стадиона, станахме шампиони, сега трябва да се върнем и като европейско присъствие, така, както е било в миналото. Време е ЦСКА да си върне името в Европа”, коментира Александър Томов.

„Тази голяма разлика е отличен успех. Нямам глас, но днес мачът не беше, това което е ЦСКА, дори най-големият ми съперник в лицето на Тодор Батков ни поздрави, когато противникът признава …”, сподели след мача Александър Томов.

Шефът на ЦСКА разкри, че първият лагер на армейците вече е уговорен и се работи по следващите.