Футболистът на ЦСКА Велизар Димитров заяви, че до около месец ще стане ясно дали остава в отбора или ще поеме към друг отбор. Играчът, който става за трети път шампион на България, заяви, че предишните титли са били по-сладки, тъй като са били по-трудно извоювани.

„Щастлив съм, няма как да е по друг начин. Малко ми е по-странно празнуването, тъй като преди няколко кръга станахме шампиони. Предишните титли бяха по-сладки, защото бяха по-трудно извоювани”, сподели Димитров.

„Не успяхме да вкараме повече голове. Имахме възможности. Тошко пропусна, Сашо удари греда. В такива мачове трябва да имаш и късмет”, Велизар коментира вечното дерби, което приключи при резултат 1:1.

„Сигурно това ми е 20 и някой си последен домакински мач, но това зависи и от ръководството. Може би до един месец ще стане ясно бъдещето ми”, добави нападателят.

„Ще бъде доста трудно в Шампионската лига. При положение, че ще ни се паднат отбори като Арсенал и Барселона .. ясно е че не можем да се сравняваме с отбори вътре в Шампионската лига.”

„Ако всичко в отбора беше наред, може би разликата с втория щеше да е три точки”, добави Велизар Димитров, който през следващия сезон вероятно ще носи фланелката на чуждестранен отбор.