Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви, че разликата между неговия тим и втория в класирането Левски е „шампионска”. „Не сме очаквали, но сме щастливи,” каза той след успеха на „армейците” с 3:0 над Черноморец.

Томов покани всички фенове на стадиона за вечното дерби на 10 май, когато „очакваме един мач на голямото превъзходство, на голямата битка.”

„Ние сме поискали награждаването да стане на 10 май, по достоен и за нашите съперници начин. Няма да възразим дори, ако купата ни се връчи преди мача, тъй като явно те се безпокоят това да стане след мача, сигурно си имат основание. Но намирам, че е напълно нормално купата на ни се връчи на 10 май,” обясни Томов, но се чака завръщането на президента на БФС Борислав Михайлов от чужбина.

Александър Томов обяви, че не е склонен преди мачовете от евротурнирите ЦСКА да продава играчи. „Има интерес към Тунчев за доста внушителна сума, има интерес към Неи, към Вуядинович, към Петре, към още един-двама играчи, но аз не съм склонен да продаваме. Искаме да попълним отбора,” допълни Томов. „Категорично съм „за” да се запази ядрото на отбора. Това е началото на един голям отбор и ще го пазим като зеницата на окото си.”