Мачовете от Шампионската лига бяха страхотни,спор няма,но съм сигурен, че на родния фен малко или много му липсва българското участие в нея. За цял отбор в надпреварата почти загубихме надежда, но до скоро поне един футболист гледахме от време на време. Разбира се, става дума за Бербатов.

Куриозно е, че в двубоите снощи, можеше да го гледаме в цели три отбора от двата мача с телевизионно излъчване. В Манчестър Юнайтед, ако все пак беше останал там, в съперника му Галатасарай, който настоятелно го искаше цяло лято и в Ювентус, който се включи в битката за него в последните секунди на трансферния прозорец. Нямаше да бъде лошо да стискаме палци за Берба в някой от тези мачове, но историята е ясна,той предпочете Фулъм и сега кротко се готви за гостуването на Уигън.

Няма смисъл да се връщаме към сагата от края на миналия месец, Митко направи своя избор и това е негово право. За българските фенове остава разочарованието,че нямаме играч в Шампионска лига. Хубавото е, че все пак стават яки мачове. Лошото, че скоро българин в този турнир не се вижда на хоризонта.