Отборът на Дунав Русе е най-вероятният носител на Купата на България по баскетбол при жените, смята наставникът на мъжкия тим на Левски Тити Папазов. Помолен да коментира Финалната четворка в дамския турнир, която ще се проведе тази събота и неделя на 11-ти и 12-ти февруари в Русе, Папазов заяви:

„Без да подценявам съперниците, отборът на Дунав ще спечели Купата. Макар, че пак трябва да повторим, че Купата е състезание, в което стават изненади. Те са най-добрият тим до момента и имат много сериозно домакинство, което вече дава много сериозно предимство за техния отбор. Трябва да се отнесем с необходимото уважение към всички участващи. Надявам се да стане добър турнир. Левски се опита естествено. Имаше малшанс при жребия да срещне на полуфинал Дунав. Смятам, че ако Левски успее да спечели третото място ще е много голям успех.”

Полуфиналите в турнира за Купата на България са в събота в зала „Дунав”. Първият двубой ще противопостави Нефтохимик 2010 и Монтана 2003 от 15.30 часа, а вторият полуфинал между домакините от Дунав 8806 и Левски е от 17:30 часа.