Сериозен бой си спретнаха феновете на Левски и полицаи в Сектор Б след края на „вечното дерби“ между „сините“ и „червени“, завършил с успех 1:0 за ЦСКА.

Малко след края на двубоя изнервените привърженици на Левски атакуваха полицаите, които на свой ред им отвърнаха и се получиха сериозни мелета, в които със сигурност пострадаха доста фенове на „сините“.

Един от тях бе и шефът на фенклуба на Левски Владимир Владимиров - Гугутката, който отнесе няколко полицейски палки и бе арестуван от органите на реда. Освен него поне още четирима фенове на отбора бяха задържани.

Владимиров се опита с авторитета си да укроти страстите, след като запалянковци на „сините“ атакуваха органите на реда с пръти. В някои моменти сблъсъците се пренесоха на пистата, но постепенно полицаите успяха да изтласкат извън сектора и извън стадиона ултрасите, а най-буйните от тях бяха задържани и с белезници качени в микробуси.

Огромна група фенове на „армейците“ пък бяха възпрепятствани да влязат в сектор Г заради малкото пропускателни точки. Отделно от това, продажбата на билети също ги забави и те изпуснаха началните минути на мача.