Спортният директор на Левски Георги Иванов сподели на Аерогара София, че може би загубата от Черноморец ще подейства положително на тима му.

„Хубаво е, че дойде тази загуба от Черноморец, защото ще ни подейства отрезвяващо. Това, което не показахме в този мач, бе агресивността. Взели сме си поуките, разговаряхме с футболистите, не само с Гара Дембеле, а с всички. Надявам се да има резултат”, призна пред Гонг директорът.

Легендарният нападател на Левски допълни, че Христо Йовов няма да играе, тъй като не е успял да се възстанови навреме.

„Направихме всичко възможно, за да възстановим Христо Йовов, както лекарите в България, така и тези с Сърбия, но не се получи. На нас ни трябват здрави футболисти и пътуваме само с такива. Всеки футболист ни липсва, Ицо Йовов не е изключение. Ние не делим играчите на опитни и неопитни, на лидери, затова без всеки можем да се справим. Ние сме едно цяло”, добави Иванов.

Гонзо не пропусна да каже добри думи за съперника на Левски – АИК Стокхолм: „Този отбор не може да бъде подценяван, защото е спечелил купата и титлата на страната си. Това е отбор с манталитет.”

„Има още много време до зимата, за можем отсега да кажем кой ще освободим. Всеки иска да се доказва в отбора”, завърши шефът на „сините” Георги Иванов – Гонзо.