Футболистът на Левски Владимир Гаджев, който получи червен картон в мача с ЦСКА, призна, че изгонването му е било заслужено и използва възможността да се извини на своите съотборници, както и на съпругата си.

„Искам да се извиня на моите съотборници, оставих ги в тежка ситуация, това което направих беше глупаво. Потърсих да намеря дузпа, искам да се извиня и на моята съпруга. Надиграхме отбора на ЦСКА, заслужено победихме и зарадвахме хората, играхме много добре”, заяви Гаджев.

„Приключихме с физическите сили, това е нормално. Заслужено спечелихме, сега ще има ентусиазъм за четвъртък. Днес всичките нови попълнение показаха, че са добри играчи, ръководството е направило правилния избор”.

„Критериите трябва да бъдат еднакви, Маркиньос трябваше да бъде изгонен по-рано, за моето отсъждане бе прав съдията. Може да се играе още по-силно, но като за първи мач, който е дерби, доказахме, че мачовете Левски – ЦСКА не се уреждат”.

„Днес ще се порадваме за победата, трябва да сме много съсредоточени и да продължим напред срещу Калмар. Искам да апелирам нашите фенове да бъдат 15-20 хиляди”, допълни асът на „сините”