Една от най-оборотните певици у нас получи неочакван подарък, докато вчера вечерта течеше участието й в известeн столичен клуб. Точно по средата на изпълнението на песента „Дишай”, звездата бе изненадана на сцената с букет от червени рози от вратаря на ЦСКА Иван Караджов.

Преслава прие цветята и след това хвана под ръка футболиста. Двамата заедно се отправиха към сепарето на групата спортисти от червения отбор. Оказа се, че едни от най-заклетите фенове на фолкфурията са именно футболистите от ЦСКА и те редовно следят нейните участия в „Ориент 33”. Затова цяла вечер Преслава пя за тях, като им посвети едни от най-големите си хитове – „Дяволско желание”, „Лъжа е”...

По време на изпълненията вратарят на червените Караджов не сваляше очи от Преслава, явно здраво беше лапнал въдицата. Съотборниците му се забавляваха и дори го предизвикаха да изпее заедно с нея рефрена от песента „Не ми пречи”. Чаровният футболист не се двоуми много, грабна микрофона и двамата с Преслава запяха в дует. Компания на Караджов правеше футболистът на Локомотив Пловдив Николай Чипев.