Защитникът на Локомотив София Иван Бандаловски не спря да се заяжда с ЦСКА, дори след като тимът му загуби с 1:5 от „червените.” Той влезе в пререкание с пейката на „армейците” по време на столичното дерби, а след това обясни случилото се така: „Някакви смешни футболистчета, Светльо Петров, които не могат да спират топката, ми говорят. Опитват се да се заяждат, колко сме били зле, трагедия. Да се види в огледалото тоя смешник и да говори тогава.”

„Днес видяхте какво е футболът. При 1:0 можехме да вкараме и за 2:0, а видяхте какво стана после, обърнаха след наши груби грешки. Много неприятен резултат, който мисля, че не заслужавахме. Явно има още какво да тренираме и да учим, да се поучим от грешките си, за да ги изчистим,” каза чепатият защитник за срещата.

„Не може този слаб отбор на ЦСКА да ни бие с 5:1. Това е най-слабият ЦСКА, който познавам, и още държа на думите си. Ние не успяхме да се възползваме от това, и трябва да търсим в нас грешките си. Не сме слаби футболисти, но трябва да изчистим грешките си,” добави той.

„Васев се опитва да наложи нов стил на игра, мисля, че ще се получи, но ни трябва време, не става за три дни. Имаше малко напрежение, когато не успяхме да спечелим няколко мача, и стана атмосферата по-лоша, и затова може би господин Гигов се реши на промяна,” обясни Бандаловски новата ситуация в Локо София и завърши: „Радвам се, че Левски сгреши, което е добре за нас. Трябва да победим в последните два мача.”