Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо показа спокойствие след равенството 1:1 срещу Черно море. Според него хиксът е бил закономерен. Относно бъдещето на клуба, Гонзо изрази увереност, че при всички положения за следващия сезон ще се готви отбор, който да се бори за шампионската титла, независимо от това, дали ще участва е Лига Европа.

„Не успяхме да победим, но както можехме да победим, така можехме и да загубим. Равният е закономерен,. Това е голям проблем за нас, защото почти всеки мач допускаме такива голове (от статични положения), което е немислимо за един добър отбор. Работим в тази насока и се надяваме в следващите мачове да не ги допускаме”, заяви Гонзо.

„Два мача има, в които нищо не се знае. Ние трябва да спечелим двата мача и да чакаме грешка на Локомотив. Аз гледах нашия мач, ние трябваше да бием задължително, така е доста тежко. Черно море бяха необременени, играха по-защитно и успяха”.

„Един мач е лесен, когато си го направиш такъв. Като себераздаване и игра съм доволен от футболистите, не съм доволен, че във фаза атака не използвахме достатъчно външните хора”.

„Чакаме да свърши сезона, независимо на какво място ще завърши Левски, Левски трябва да готви отбор за другата година да стане шампион. Както гледаме това да се класиране на всяка цена, така си гледаме и бъдещето напред”, завърши Гонзо.