Елин Топузаков отказа да коментира съдийството на Николай Йорданов в мача между Левски и Литекс. Според сърцатия бранител се е получил добър мач, в който равенството е бил най-справедливият резултат.

„Нормално е след дълго отсъствие, може би ми липсва игровия ритъм, важното е, че нямам болки в коляното, оттук нататък трябва да подобрявам играта си, според мен резултатът е закономерен, през по-голямата част играхме с човек по-малко, но трябва да съжаляваме повече, защото водехме”, заяви Топчо.

„Стана добър мач и зрителите трябва да са доволни. Съдията не го коментирам, моята работа е на терена. Ние водехме, но бяхме с човек по-малко, нормално е да удържахме натиска, лошото е, че беше последните минути”.

„По терените в Англия и Испания такива мачове не би трябвало да има толкова жълти и червени картони, искаше да поуспокои мача, но не се получи. На нас ни се видя, че имаше нарушение, но след като е свирил гол, трябва да гледаме записа. Левски винаги играе за победа, по какъв начин ще я постигнем си е наш проблем. Нищо не се знае, до май месец има много време”, допълни Топузаков.