Оставката на старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев ще бъде разгледана в понеделник. Причината е, че Надзорният и Управителният съвет на „армейския” клуб може да се събере едва тогава, заради предстоящите два почивни дни. Това означава, че оставката може да не бъде приета от ръководното тяло на клуба.

Единият от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов в 17:15 часа обяви, че не е получавал оставка от страна на Любо Пенев, сподели, че е разбрал за намерението му от официалното писмо, разпространено до медиите чрез Българската телеграфна агенция.

Той разкри пред Ринг, че действително има неизплатени премии към играчите, но не смята, че това е причина отборът да бойкотира когото и да било: „Какво значи пряка намеса, след като в този бар са били 20 футболисти, защо е извадил само 9 от тях? Наистина има неизплатени премии, но не смятам, че отборът бойкотира ръководството и самия Любослав Пенев.”

„Имахме пълно доверие на Любослав Пенев и доказателство за това е, че не предприехме мерки спрямо него след тези четири поредни загуби. В последните дни станахме за смях на цяла Европа. Да не мислите, че на мен ми е приятно да кацаме в Базел и да виждам във вестниците им подигравателни заглавия и карта на уиски баровете в града”, заяви Димитър Борисов.