Не знам дали съм достигнал върха на възможностите си, но със сигурност в момента съм в страхотна форма. Това заяви нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема. Той не спира да бележи през този сезон и това си личи от изявите му на терена. 

"Тренирам усилено и успявам на терена. Смятам да продължа още дълго време по този начин. На 26 съм и мисля, че най-добрите ми години тепърва предстоят. Винаги са ми казвали, че на 26-27 години са най-добрите за един футболист."

"Карло Анчелоти винаги е вярвал в мен, както и президентът на отбора. Феновете са ме освирквали, но само защото очакванията им към мен са доста големи. Това не ме притеснява."

"Освиркан съм бил и на Стад дьо Франс преди години. Не знам дали пак биха го правили. Това е само футбол, а аз винаги се старая да дам най-доброто от себе си. За мен не е толкова важно да вкарам гол, колкото да съм в основата на победата."

"Колективната игра е най-важното нещо", добави още играчът, който донесе победата на Реал в мача с Ливърпул, отбелязвайки единственото попадение. /БГНЕС