Английският наставник Хари Реднап сподели пред британските медии за преговорите на Ливърпул с потенциалните наставници след уволнението на Брендън Роджърс.

Бившият наставник на КПР е сигурен в информацията, че първо предложението е било към Карло Анчелоти, независимо, че от клуба не признаха официално за това. Босовете на "червените" са водили преговори с италианския специалист още по времето на Роджърс.

"Имам информация от добри източници, че Ливърпул е контактувал първо с Анчелоти. Преговорите са били в няколко етапа, но италианецът не е бил съгласен да поеме тима", заяви Реднап.

"Смятам, че Карло вече е готов да поеме нов отбор, но това трябва да е голям клуб, който да играе в Шампионската лига. Има 5-6 потенциални места за работа във Висшата лига. Той няма да работи само за самата работа", допълни треньорът.

"Харесва ми Юрген Клоп, той оставя след себе си добро впечатление. Има огромен ентусиазъм, ще е отлично допълнение на треньорите във Висшата лига. С нетърпение ще гледам Ливърпул в продължение на няколко години", допълни Реднап.