Френският вратар Уго Лорис стопира преговорите с Тотнъм, тъй като иска да се фокусира върху предстоящите мачове на отбора и най-вече дербито срещу Челси на „Стамфорд Бридж“, което е в събота.

Лорис, който получава по 80 хиляди паунда на седмица е един от най-добре платените играчи при „шпорите“. Той е в напреднали преговори за продължаването на своя договор.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви към момента не изглежда да е съгласен да премине границата от 100 хиляди паунда и да плаща подобен род възнаграждение на бившия вратар на Олимпик Лион.

„Няма нищо обезпокоително. Просто не мисля, че е правилният момент, за да водим разговори относно моя договор. В същото време искам да гарантирам моята отдаденост на клуба. Нямам никакво намерение да напускам“, коментира Лорис.

„Имам договор с Тотнъм до 2019 година и се наслаждавам на взаимоотношенията си с мениджъра Маурисио Почетино, с Даниел Леви и разбира се с феновете. Няма основания за притеснение. Ще видим какво ще се случи. Сега съм изцяло фокусиран върху важните мачове, които ни предстоят, защото се намираме в натоварения момент от годината. Има моменти през сезона, когато трябва да мислиш за себе си. Има моменти, когато трябва да си отдаден на отбора и да си фокусиран върху представянето в мачовете. Това е един от тези моменти, които са най-важни за Тотнъм през сезона“, каза още Уго Лорис.