Жозе Моуриньо е убеден, че загубата от Ливърпул не е бил последният му мач начело на Челси.

Португалският специалист не бе много словохотлив и на пресконференцията, след като даде твърде кратки отговори и в блиц интервюто си веднага след срещата.  

„Не мисля, че това бе последният ми мач начело на отбора“, сподели Моуриньо.

„Моите играчи демонстрираха добър футбол. Справяха се добре, докато в един миг почувствах, че е невъзможно да демонстрират още по-силна игра.“

„Борбата продължава. Понякога има битки, които не можеш да спечелиш. Мога да играя срещу всеки един отбор, срещу който и да е мениджър, мога да спечеля, може и да загубя, но повече от това...“

„Какво ще направя сега? Ще се прибера вкъщи. Семейството ми ще бъде тъжно. Ще се опитам да погледам малко ръгби, за да се изключа. След това ще започна подготовка за утрешната сутрешна тренировка на отбора. Вече гледаме към мача в сряда“, добави мениджърът на Челси.

„Футболистите се раздадоха. Смятам, че максимум двама-трима играха под нивото си. Повечето се представиха много добре. Мачът бе 50/50. Можеше да се почувства желанието във футболистите и на двата отбора. Имам някои играчи, които са много тъжни в съблекалнята. Те не получават респекта, който трябва да има към тях“, продължи португалецът.

„Не мога да си позволя да се държа със съдиите, както правеше Юрген Клоп, защото знам, че щях да бъда изгонен. Лий Мейсън ми каза да си сядам на мястото, когато реагирах при ситуацията с Лукас Лейва. Мейсън ми каза, че ако не си седна, ще ме изгонят“, каза още Жозе Моуриньо.