Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов сподели вижданията си за новия сезон в евротурнирите преди заминаването на тима за втората част от подготовката в Англия Той се надява опитът на шампионите да им помогне да се преборят за място в групите на Шампионската лига. Той говори и за атмосферата в отбора, както и за новите попълнения. 

"При нас винаги настроението е добро, ние сме добър колектив и се разбираме, така че всичко е нормално. Според мен новите бързо ще се адаптират, защото имаме доста чужденци и могат да общуват с някого на родния си език. Да се надяваме, че ще вдигнат нивото на отбора." 

"Тази година ще ни е доста по-трудно и в България, и в Европа. Но да се надяваме, че опитът, който натрупахме през изминалата година, да ни помогне и да успеем да се представим отново на ниво в Европа и да постигнем голямата цел Шампионска лига. Ако не стигнем там, поне в Лига Европа да играем добре." 

"Не може да се каже още какво ни е нивото, защото сме минали само първата част от подготовката, която е главно физически натоварвания. Не мога да дам оценки, само треньорът може да каже как вижда нещата", сподели Стоянов.