Шампионът на България Лудогорец тръгна за Англия, където ще проведе основната част от своята подготовка. Новата звезда на тима Браян Ангуло засега остава у нас, тъй като чака виза за Обединеното кралство. 

С него остана и един от испанските кондиционни треньори, който да се грижи за подготовката му. Очаква се документът на колумбиеца да стане готов в понеделник и той да се присъедини към отбора, като дори може да хване първата контрола на тима срещу Стяуа на 1 юли. Мачът ще се играе от 21:00 часа българско време. 

Почти всички контроли на шампионите в Англя ще бъдат късни, като за 3-ти е предивден мач с шотландския Хартс. Съперникът за 5 юли се доуточнява, на 8-и Луогореьц играе с Динамо Букурещ, а на 9-и лагерът завършва с контрола срещу АЕЛ Лимасол, която ще бъде и по-ранна - от 16:00 часа - тъй като след нея българите се връщат. Те ще кацнат във Варна.

Групата на Лудогорец е следната:

Владислав Стоянов, Иван Чворович, Георги Аргилашки, Теро Мантула, Александър Барт, Александър Александров, Козмин Моци, Георги Терзиев, Йордан Минев, Витиня, Гийерме Шоко, Жуниор Кайсара, Фабио Ешпиньо, Михаил Александров, Светослав Дяков, Христо Златински, Себастиан Ернандес, Марселиньо, Вандерсон, Йерун Луму, Върджил Мисиджан, Дани Абало, Роман Безяк, Мишел Платини, Жуниор Кишада.