Босът на ЦСКА Александър Томов говори пред журналисти след днешното заседание на Софийски градски съд, където бе по делото срещу него, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев.

Томов отхвърли спекулациите, че бизнесменът от Хонконг Стивън Ло може да стане фактор в управлението и издръжката на „червения“ клуб.

„Нека да не се спекулира с името на Стивън Ло. Това е третата група милиардери, която водя в България. Когато дойде някой, почват да го мачкат, да го натискат и в крайна сметка всичко завършва по един и същи начин. Не смятам, че някой трябва да бъде свързван с ЦСКА в момента. Не отговарят на истината спекулациите, че Стивън Ло е дошъл тази седмица и е изсипал някакви пари“, каза Томов.

Томов заяви, че финансовото състояние на ЦСКА не е критично, а клубът има да направи само малки плащания. „ Имаме да взимаме над 2 милиона лева от клубове, които ни дължат пари. На Емил Гъргоров изплатихме 122 000 лева и вече всичко е приключило. Никога не сме казвали, че на Гъргоров няма да се плати.“

Томов честити рождения ден на колегата си от Левски Тодор Батков, след което засегна и темата за предстоящото Вечно дерби.

„Сега мачът с Левски няма да е толкова лесен, както петте победи. ЦСКА обаче ще играе за победа с всички сили. Имаме млад и амбициозен отбор. Момчетата усетиха сладостта на това да са първи. Искам да помоля феновете и на двата отбора да се държат достойно и да стане една хубава вечер, а не да повтаряме Белград. Дано се получи красив мач“, заяви Томов.