Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов обясни решението си да извади „оранжевите“ от терена по времето с Левски на „Герена“ и нападна остро главния рефер на двубоя Георги Йорданов.

„Провокира ни съдийството в този мач. Явно спортът вече не е спорт и има намесени и други неща. Още от 3-ата минута се видя, че съдията има различен критериите. За едно и също нещо на Минев се спестява червен картон, докато на Йонсен му се дава. Не казвам, че това не е червен картон, но трябваше да бъде изгонен и Минев преди това. Пропуска се фаул срещу вратаря, а веднага след това се дава нов червен картон и дузпа. Това преля чашата. Такова нещо не съм виждал откак съм във футбола, Няма каква да бъде моята реакция. Това са мъже, които щяха да победят и с десет човека“, коментира Стойчо Стоилов

„Това е правилника. Дава се дузпа, но преди това се пропуска фаул с жълт картон за Левски. Какво има да си говоря с тия некадърници и корумпирани хора. То се вижда какво правят на терена. Какво има да си говоря с тях. Не знам какви ще бъдат последствията за Литекс“, продължи афектираният бос на Литекс .

„Това е обида за клуба Литекс и феновете на футбола. Какво мога да направя? От 20 кръга говоря, че ние сме най-ощетявания отбор в А група. Днес беше капака на цялата абсурдна ситуация на футбола в България“, сподели още Стоилов.