Наско Сираков опроверга информациите, че е част от групата бизнесмени, които проявяват интерес към Левски. Преди известно време се появиха спекулации, че „синята“ легенда, заедно със собственика на Лукойл Академик Валентин Златев и Антон Краус, имат намерения да купуват Левски.

„Имам сериозни идеи. Те са свързани с Левски и българския футбол като цяло. Аз се вълнувам и искам най-доброто за Левски. До десет дни ще обявя всичко. Не е вярно, че възнамерявам да купувам клуба“, коментира Наско Сираков в ефира на БНТ.

„Опитах се да работя с Батков. Мисля, че никой не може да работи с г-н Батков. Той живее с идеята, че разбира от всичко и може всичко, а той всъщност е абсолютен футболен лаик и затова се стигна дотук“, каза още Сираков.

„Не виждам защо някой трябва да плаща за глупаво и лошо управление. Какво иска да продава Батков? Той няма какво да продава. Няма отбор, няма футболисти, няма стадион. Защо трябва да се плащат 15 млн. лева? Харесват ми идеите на Георги Иванов да реже до кокал, така трябва да бъде. Не мисля обаче, че ще му позволят. Аз имам много идеи, но ще ги разкрия в следващите десет дни. Ще обявя нещо, което ще се хареса на всички, които обичат Левски“, допълни още той.