ПФК ЦСКА няма проблеми с лиценза, който вече беше издаден и няма да има, тъй като следва всички изисквания на УЕФА по процедурата на мониторинга. Това обявиха от клуба на своя официален сайт. Всичко това е във връзка с появилата се в интернет пространството информация, относно "проблем на ЦСКА с лиценза".

"Ръководството на клуба държи да уточни следното:

ПФК ЦСКА няма проблеми с лиценза, който вече беше издаден и няма да има, тъй като следва всички изисквания на УЕФА по процедурата на мониторинга. По този въпрос ние сме в постоянна кореспонденция както с лицензионния орган на УЕФА, така и с на БФС.

Подобни "публикации" за проблеми на ЦСКА с лиценза се появяват винаги в навечерието на важен мач на ЦСКА. Така беше преди мача с Левски и Ботев Пловдив през пролетния полусезон, така и сега преди мача със Славия.

Време е да спрем с тези прийоми в българския футбол и използването на спортните медии за разпространяването на фалшиви информации.

Убедени сме, че всички наши привърженици ще реагират на подобни дезинформации със силна подкрепа и лично присъствие на стадиона на Славия", обявиха от клуба, като по този начин призоваха феновете да напълнят секторите за гостуваща агитка по време на двубоя с "белите", който е тази неделя от 18:00 часа.