Днес Съдийската комисия към БФС обяви, че заради многобройните заплахи към рефера на мача ЦСКА - Лудогорец Николай Йорданов, включително за здравето и живота на съдията, от СК обмислят да го сменят. 

Ето какво пише на официалния сайт на БФС: 

"След обявяването на съдийските назначения за поредния 16-ти кръг от първенството на "А" футболна група, неконтролируемо ескалира недоволството от назначението на Николай Йорданов за главен съдия на срещата ПФК ЦСКА - ПФК Лудогорец. 

В интернет медиите гъмжи от заплахи за здравето и живота на съдията Йорданов, както и на хора от съдийската комисия.Не липсват и директни такива.

Вземайки предвид всичко това и стремейки се да намали общественото недоволство и напрежението, стоварило се върху съдиите, СК при БФС реши: Възползвайки се от правото си да прави промени в съдийските назначения, Съдийската комисия обявява,че главният съдия на срещата ПФК ЦСКА - ПФК Лудогорец ще бъде определен чрез жребий между предварително определените за тази среща съдии Николай Йорданов, Георги Йорданов и Таско Тасков. Жребият ще се състои два часа преди началото на мача на стадион "Българска армия" в присъствието на Мениджъра на съдийската комисия Илонка Джалева и съдийския наблюдател Ичко Лозев.

Съдийската комисия кани представители на двата клуба и представители на медиите да присъстват на жребия.Асистент съдиите и четвъртия съдия остават същите. Съдийската комисия декларира, че в плейофната система и в други срещи, при необходимост, ще използва жребий за определяне на съдийските назначения."